Agrarische bedrijfshulp Gerard RuesinkMijn naam is Gerard Ruesink en sinds ik heb besloten om te stoppen als melkveehouder ben ik onder andere werkzaam als agrarische bedrijfshulp in Winterswijk, Aalten, Dinxperlo en omstreken.

Ik ben voor langere en korte tijd beschikbaar (ook in de weekenden). Bijvoorbeeld voor het dagelijks melken en het voeren van de melkveestapel en de kalveren. Ik heb zicht op de algemene gezondheid van de koeien en ik heb in het verleden regelmatig koeien geschoren. Ik ben rustig tussen de dieren en werk netjes.

Ik heb ervaring met visgraat, carrousel en swingover melkstallen. Tevens heb ik ervaring met zowel zelfrijdende voermengwagens als wagens die geladen moeten worden met voorlader of shovel.

De gebruikelijke werkzaamheden op het land en (ver)bouw klussen liggen mij goed. Ik kan werken met frontmaaier, achtermaaier en zodenbemester. Ik heb een lascursus en een metselcursus gedaan en ben in het bezit van het BHV certificaat.

Ik ben ook bekend met het werken op een varkensmesterij.

Een van mijn groeiende interesses ligt bij schapen, helaas nog weinig ervaring, dus werk in deze hoek zou leuk zijn voor verdere ontwikkeling van mijn kunnen en kennis.

Voor meer informatie kunt u mij bellen op 06-22184398

Met vriendelijke groeten,

Gerard Ruesink

 

LINKS;

www.hids.nl, agrarisch.startsignaal.nl, agrarisch.jouwpagina

dienstverlening.opzijnbest.nl,  Justlin Company

Share